Menu

Velkommen i klubben

Velkommen til Horsens KFUM Fodbold...

... en bred trup af seniorer og ungdomsspillere.
Horsens KFUM Fodbold har i øjeblikket ca. 150 aktive spillere mellem 5-60 år.

Vi er en klub med mange aktiviteter for medlemmerne. Der kan bl.a. nævnes vores eget indendørsstævne, skolefodboldstævne, loppemarked og meget mere.

Vi har hold i mange rækker, så det skulle være muligt at finde et hold til netop dig, hvis du har lyst til at spille fodbold og få nye venner.

Vi træner og spiller for at have det sjovt, og der er plads til alle uanset køn, alder og færdigheder.

Vil du vide mere?
Brug fodboldsiden og find din kontaktperson.

 

Godt idrætsmiljø for børn i Horsens KFUM fodbold

Horsens KFUM Fodbold er en underafdeling af Horsens KFUM Idræt, som har fire underafdelinger: Bordtennis, Badminton, Håndbold og Fodbold.

KFUM-klubberne har en kristen grundholdning. I Horsens KFUM Fodbold vedkender vi os denne grundholdning og vores kulturarv, men samtidig tilpasser vi den til nutiden og det moderne menneskes livsstil. Vi er åbne over for alle – uanset trosretning – som ønsker at spille fodbold. Vi prædiker ikke det kristne budskab og går heller ikke op i, hvor meget eller hvor lidt medlemmer dyrker sin trosretning.

Vores grundholdning kommer til udtryk ved vores imødekommenhed over for alle og i vores menneskesyn: Alle spillere er – uanset evner – velkommen i klubben og er ligeværdige og har en betydning i samværet om en fælles interesse (fodbold). Det sociale fællesskab prioriterer vi højt. Vi forsøger i vores daglige arbejde med børn og unge at give dem de fodboldmæssige og sociale færdigheder, som er nødvendige både for et fodboldhold og i sameksistens i hverdagen og på en arbejdsplads. Samtidig skaber vi i et samarbejde mellem spillere, trænere og forældre sociale netværk og gode, trygge rammer for børn og unge.

Luk