Menu

Skolestævne 2019

image
23. oktober 2018 kl. 07:47

Har I lyst til at spille fodbold, møde nye kammerater og spille mod andre klasser fra andre skoler, hvor det sociale er i højsædet, så er Horsens KFUM's skolefodboldturnering lige noget for jer.

 

Holdene skal være blandede med både piger og drenge (max. 6 spillere pr. hold), og med mindst en pige eller en dreng på hvert hold. Spørg dine kammerater fra klassen om de kunne tænke sig at være med. Det bliver helt sikkert sjovt og spændende - og igen i år tæller pigernes mål dobbelt.

 

Der vil være mulighed for at søge dispensation til at stille hold med en enkelt elev fra en parallelklasse. Dette skal dog godkendes af René i forbindelse med tilmelding.

 

Alle 1.– 6. klasser på din skole kan være med, og hvert klassetrin spiller mod hinanden. Skolefodboldturneringen bliver afholdt i Bankagerhallen, Bankagervej 103, 8700 Horsens

 

Lørdag & søndag d. 19.-20. januar 2019

                                Om lørdagen spiller 2-4-6 klasse.

Om søndagen spiller 1-3-5 klasse.

 

Spørg din klasselærer eller dine forældre om de vil melde jeres klasse til. Der vil være flotte pokaler til de 3 bedst placerede hold på hvert klassetrin, dog vil der på nogle klassetrin også være pokaler til det 4. bedst placerede hold.

 

Sidste frist for tilmelding er Torsdag d. 10. januar 2019 via mail til vinjeborg@live.dk. Når I har modtaget bekræftelse på at jeres tilmelding er modtaget, skal beløbet (kr. 325 pr. hold) overføres til nedenstående konto indenfor 2 dage:

 

Reg. 1685 - konto 3225796547

HUSK at oplyse skolens navn, samt klasse.

 

OBS! Tilmelding efter først til mølle princippet, da vi kan være nødsaget til at afvise tilmeldinger, hvis årgangen er fyldt op.

Programmet sendes på mail weekenden før stævnet. Er der spørgsmål så kan Rene kontaktes på 22 95 39 81.

 

Med sportslig hilsen

 

Horsens KFUM fodbold