Menu

Horsens KFUM Fodbold er ikke kun fodbold

image
Morten Stigaard Sørensen
04. april 2016 kl. 22:34

Horsens KFUM Fodbold handler selvfølgelig først og fremmest om fodbold - det siger næsten sig selv.
Men for at man kan være gode fodboldspillere på et hold, så gælder det også om at have et godt sammenhold. Og det er der uden tvivl i klubben.

Det viste sig senest i weekenden, lørdag den 2. april. Her var der hele to arrangementer, som samlede de yngste spillere i klubben.

Hjælp til selvhjælp
U9- og U10-drengene - med solid støtte fra forældrene - havde påtaget sig opgaven med at dele 4000 reklamer ud i postkasser i Egebjerg og Stensballe, hvilket gav penge til både klubkassen og specifikt til de to årgange.
Ungerne gik til opgaven med krum hals fra klokken 12, og efter de sidste reklamer var delt ud, tog holdene i hallen for at spille fodbold og spise pizza. Alt i alt en rigtig hyggelig dag, som du kan se billeder fra her.

Indtog legeland
2. april var også dagen, hvor klubbens yngste spillere holdt afslutning efter en flot indendørssæson. Det skete ved at indtage Horsens Legeland, og her var opbakningen også helt fantastisk. Omkring 65 spillere, forældre og søskende mødtes til kage, præmieoverrækkelse på den røde løber og naturligvis masser af leg fra klokken 12 til klokken 15. Billeder fra dagen kan ses i galleriet her.

Horsens KFUM er fyldt med glade, unge fodboldspillere - som også har det sjovt sammen uden for banen.