Menu

Den nye træner: Tilfreds efter første træningskamp

image Lasse Lading blev første målscorer for KFUM/Højvangen i træningskampen mod Aabyhøj.
19. februar 2018 kl. 22:16
Selvom det ikke blev til sejr imod et hold fra en lavere række, ser Jesper Rasmussen gode takter allerede.

Horsens KFUM/Højvangen IF har spillet sin første træningskamp i den nye klub-konstellation. Holdets træner - Jesper Rasmussen, som også er ny i klubben - var tilfreds med det, han så, da holdet lørdag tog imod Aabyhøj på kunstgræsbanen ved FC Horsens.

- Modstanderen fra Aabyhøj spiller en række under os, men det kunne man ikke se med den fysik og fart, de bød ind med, konstaterede Jesper Rasmussen efterfølgende.

Således var KFUM/Højvangen bagud 0-1 ved pausen, efter en Aabyhøj-spiller efter en standardsituation headede kuglen i kassen.

Spilovertag uden pondus

- Vi har et lille spilovertag i første halvleg, men vi formår ikke at komme til nogle reelle chancer, fortæller Jesper Rasmussen, som gav manglende tempo i spillet samt dårlige beslutninger skylden for de manglende chancer.

Efter pausen blev det bedre. Der blev justeret og strammet op på aftalerne, og så fik holdet bedre fat i presspillet, boldtempo og den sidste aflevering. Og det gav pote.

Lasse Lading kom alene igennem med målmanden, men måtte fik ikke udnyttet tilbuddet. Til gengæld var han involveret, da udligningen kom midt i anden halvleg. Jack Kahlil fik serveret en friløber fra Lading, og han tøvede ikke med at passere keeperen. 1-1. Det blev ikke til flere mål i kampen, som Jesper Rasmussen konkluderede følgende på.

- Alle 16 mand bød ind med en masse spændende ting defensivt som offensivt. Jeg var tilfreds med arbejdsindsatsen og med, at de tog mine idéer med på banen. Kvaliteten i den sidste aflevering er et stykke fra målet, men vi er tidligt på sæsonen. Det er værd at bemærke, at alle tog ansvar for sine opgaver og løste dem, så længe fysikken var til det.

- Det var godt at komme rigtigt i gang. Det er i træningskampene, jeg kan se, hvor langt vi er, og jeg er enormt spændt efter det, jeg så.

 

KAMPFAKTA:

 

Horsens KFUM/Højvangen IF - Aabyhøj 1-1

Målscorer: Jack Khalil

Assist: Lasse Lading

 

Holdet: Anusan Satgunarasa, Frederik Sloth, Lars Mikkelsen, Morten Brohus, Nick Brigsted, Casper Overby, Simon Rasmussen, Erik Møller, Philip Hansen, Daniel Lopez og Nicklas Larsen.

Fra 2. halvlegs begyndelse blev følgende skiftet ind: Kenn Trust, Mikkel Pold, Lasse Lading, Jack Khalil og Markus Marley.