Menu

1. holdet styrker sig på trænersiden

image
25. september 2018 kl. 21:46
Tidligere divisionsspiller bliver spillende assistent

Jesper Lund, der kom til klubben i foråret, har sagt ja til at indgå i trænerteamet. Jespers rolle er som spillende assistent, så han fortsat kan bidrage med sin kvalitet og erfaring på banen. Jesper har tidligere spillet divisionsfodbold i Varde, hvor det er blevet til flere scoringer.

Jesper Rasmussen, træner:

- Jeg kender Jesper Lund privat og fra min tid før KFUM. Han er nede på jorden, en type der tager ansvar og har et kæmpe vindergen, hvorfor det kom meget naturligt at få ham ind i rollen som spillende assistent. Allerede inden aftalen blev indgået, har jeg sparret en del med ham og konkluderet at det er et godt match. Med sin erfaring fra højere niveau, samt alder, har han allerede bidraget med at udvikle de mange unge spillere. - I første omgang er aftalen året ud, men jeg er overbevist om at vi skal have aftalen for næste sæson på plads.

 

Jesper Lund, ny spillende assistent træner:

- Jeg har kendt Jesper de sidste par år, siden jeg flyttede til Horsens, hvorfor det har været naturligt at diskutere/snakke om nye tiltag osv. i KFUM.
Jeg håber at kunne komme nogle brugbare ting ude fra hvad jeg selv har erfaret gennem årene.
Derudover håber jeg også på en masse sparring og gode råd!

 

Morten Brohus, senior fodbold formand:

- Det er stort for en klub som vores, at vi kan være så interessante at en spiller som Jesper Lund vælger at sige ja til at blive spillende assistenttræner.

Det betyder også at vi er i gang med noget rigtigt i seniorafdelingen. Harmonien i truppen er fantastisk og fyldt med masser af unge spillere, så at få en mand som Jesper Lund ind med alt den erfaring han har fra divisionfodbolden, er guld værd. Vi er sket ikke i tvivl om at matchet mellem de to træner er helt perfekt for vores 1. hold.